marți, 29 iulie 2014

Fa-ti timp

Avocat? Medic? Economist? Inginer? Profesor Doctor? Cercetator? Director? Patron? Antreprenor? 

Sunt convinsa ca fiecare dintre noi ne putem incadra intr-una dintre formulele de mai sus plus cuvantul succes, pentru a ne justifica cum ne consumam o mare parte din timp. Pentru a ne defini cariera. Nu e nimic rau in asta.

Dar cati dintre noi, chiar parinti fiind, ne amintim sa ne intoarcem din tari indepartate, sa coboram din masinile luxoase, sa iesim din cladirile confortabile de sticla, sa ne folosim telefoanele inteligente si sa-i sunam pe parintii nostri. Sa mergem si sa stam cu ei. Sa ii ascultam. Sa le oferim posibilitatea de a ne vedea, de a ne auzi vocea, de a se asigura ca suntem bine. 

Sa le oferim putin din timpul nostru pretios, in care un minut costa poate mii de dolari. Sa facem cumva ca atunci cand suntem cu ei, sa ne dam jos costumul de director, vocea de sef si sa fim din nou copii. Sa le povestim nu despre sutele de mii de dolari pe care ii castigam, ci despre cat de oameni au reusit sa fim cu ei. 

Binecuvanteaza-ti parintii si bunicii. Propune-ti astazi sa stai candva cu ei, doar pentru a le citi harta vietii din ridurile si din firele lor albe de par. Bucura-te de bucuria din glasul lor, atunci cand te aud, de bucuria din ochii lor, atunci cand te vad. Respecta fiecare secunda si fiecare milimetru din ceea ce sunt si ceea ce au facut. Multumeste pentru fiecare secunda pe care o poti petrece cu ei. Binecuvanteaza-le toate defectele. 




Old Folks video link


Iubirea lor pentru tine va inconjura oricand pamantul pentru a te gasi. Gaseste-ti si tu timp sa o primesti.  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu