joi, 31 iulie 2014

Cel mai puternic scut

Iti faci griji pentru cineva drag? 
Din pacate, nu ii protejam deloc pe ce dragi, facandu-ne griji pentru ei. 
Cand esti ingrijorat in legatura cu cineva, iti imaginezi mai intai ca va pati ceva rau. Ca la sfarsitul unei intamplari sau situatii exista posibilitatea unui rezultat negativ. Si de ce ai face asta? 
De ce din toate posibilitatile existente, tu ai vedea-o pentru cineva drag, pe cea negativa? Doar luand-o in considerare, o scoti din anonimat si creezi deja o legatura cu ea. Gandindu-te de mai multe ori, intaresti legatura. Primul lucru care iti va veni in minte, atunci cand te gandesti la acea persoana, va fi posibilitatea de a i se intampla ceva rau.
De ce sa faci asta?  Grija nu protejeaza pe nimeni de ceva rau.
Si totusi, cum poti sa ii protejezi energetic pe cei dragi? Cea mai mare protectie din Univers este iubirea. Iubeste-i si asta le va oferi cea mai mare protectie. Iubirea este un scut impotriva fricii. Orice semn negativ vine din frica. "Mi-e frica sa nu pateasca ceva" sau "Imi fac griji pentru copilul meu" - sunt cele mai comune nume ale gandului. 
In loc sa fi ingrijorat, comuta pe iubire, pe drag. Daca ti-e teama ca cineva drag este in pericol, nu da drumul fabricii de griji si nu iti imagina cele mai prapastioase scenarii. In loc sa faci asta, simte cat de drag iti e, cat de mult il iubesti. Ai incredere ca universul are grija de el. Ca este in siguranta. Ca este bucuros si fericit. Ca toate ii merg din plin. 
Din toate rezultatele posibile, alege pentru cineva drag, unul frumos. Si fi convins de acesta.
Asta este cea mai buna protectie. Si cel mai puternic scut. 


P.S. Nu uita sa faci asta si pentru tine ;-)




Photo: Albrecht Dürer -The First Knot (with a heart-shaped shield) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu