luni, 21 iulie 2014

Inceputuri

Exista inceputuri pe care le simti. Primul semn si cel mai clar, este frica. 
Pana cand vei putea sa o transformi in curaj, energia schimbarii va aparea inevitabil sub forma de frica. E firesc. 
Intrebari ca "Incotro merg eu de aici?", "Cum fac din acest moment un nou punct de plecare?", te vor insoti la fiecare pas.
E bine sa fi sincer cu ce simti. Odata cu entuziasmul, tristetea va fi si ea prezenta. Pentru ca ti-e dor de acel sentiment de familiar, ce odata iti aducea atata siguranta. Si in lupta de a reinstaura stabilitatea, s-ar putea sa simti furie. Si nerabdare. Si dorinta de a sari peste etape. Si nevoia de a fi agresiv. De a intra in competitie cu altii, pentru a grabi lucrurile, pentru a demonstra ca proiectul tau este extraordinar. Odata ce ai ajuns pe un varf, iti doresti sa treci de la un varf direct la altul. Fara a mai cobori in vale.
Noul nu este comfortabil. Nimic nu este comfortabil, atunci cand croiesti drumuri noi. Lasa timp viselor si dorintelor sa se materializeze. Succesul va aparea cand vei fi de acord sa faci ceea ce faci, cu multa iubire. Nerabdarea si agresivitatea sunt semne ca nu ai totala inceredere in tine. Poate ca timpul pe care vrei sa il castigi, il vei castiga renuntand la efortul de a parea puternic si influent. 

Pastreaza controlul, fara sa ii controlezi pe ceilalti. Doar ascultandu-ti intuitia. Evalueaza cat de dependent esti de ceilalti. Si cat de mult ii incurajezi sa fie dependenti de tine. Aminteste-ti ca pentru a te misca liber, trebuie sa renunti la a-i convinge pe altii ca poti. Ai nevoie doar de tine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu