vineri, 25 iulie 2014

Alege lumina

Uneori lumina cade peste intamplari din trecut, mai putin placute, grele sau stranii, care au avut un final neasteptat, defavorabil. Poate fi o lumina blanda, ca lumina diminetii, poate fi o lumina totala fara dubiu ca cea a amiezii. Poate fi o fasie de lumina concentrata si grea dintr-un reflector, sau poate fi pur si simplu, o lumina scurta de blitz, indreptata direct catre ochii tai, cercetandu-ti intr-o fractiune de secunda, portiuni imense din suflet.

La prima vedere, lumina ce dezvaluie si scoate la suprafata momente in care nu te-ai simtit in regula, pe care ai vrea sa le uiti cumva, pe care le-ai stiut ambalate bine si duse in pivnita, poate parea acuzatoare. Umilitoare. Neiertatoare. 

Dar daca accepti rolul tau din acea etapa, din acea intamplare, oricare ar fi fost, impreuna cu reactiile tale de atunci, fara sa le judeci, fara sa te invinovatesti, intelegand partea de datorie karmica din ele, vei avea ocazia sa stai drept in acea lumina si sa faci decorul dezvaluit, parte din scena ta. Din rolul tau. Din drumul tau. Sa mergi mai departe. Mai autentic. Mai usor. Mai TU. 


Nu pastra intuneric in inima ta. Chiar daca uneori arde sau te orbeste, alege lumina, oricum ar veni ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu