miercuri, 19 februarie 2014

Armonia intregului

Suntem o combinatie interesanta intre energia electrica, masculina si cea magnetica, feminina. In timp ce femininul yin ne asigura intentia, intuitia, atractia, selectia, evaluarea, preferintele, masculinul yang vine cu forta, cu miscarea, cu actiunea, cu decizia, cu faptele, cu rezolutia.

Cele doua forte sunt alimentate cu energia vitala, care uneste cele trei planuri mintea, corpul si spiritul. Fiecare din noi e un templu. Fiecare are o poarta preferata pe care intra in acest templu. Unii isi antreneaza mintea si aleg poarta intelectului. Altii se folosesc de perfectiunea corpului fizic, antrenandu-l si ingrijindu-l zi de zi. Iar altii intra in templu pe poarta spiritului. Pentru ca fiecare are o intrare potrivita pentru el.

Indiferent pe care dintre porti ai intra, indiferent care dintre cele trei elemente iti este mai apropiata, orice antrenament fie el sportiv, mental sau spiritual se va rasfrange asupra intregului. Va imbunatati intregul. 

Alege insa sa nu neglijezi pe nici unul dintre ele. Poate ca performanta o vei obtine intr-un singur sens. Dar echilibrul intregului tau, vine din armonie. Esti o fiinta complexa. Nu te lasa distras doar de fizic, doar de mental. Sau doar de spiritual. Frumusetea sta in comuniunea lor. In mixtura misterioasa si irepetabila care ne face unici in manifestare, in fiecare moment. 

Intra in templul tau cu umilinta, cu gratie si cu integritate. Inainte de a intra, fi sigur ca intentia ta este lipsita de impuritati. Caci de la ea, pleaca structura si nivelul oricarui rezultat. Intentia este ADN-ul oricarei impliniri. Orice impuritate scade din forta de atractie a resurselor benefice de care ai nevoie. Atentia la intentie este acordarea acesteia din urma la frecventa binelui tau suprem si al celorlalti. 

Respecta perfectiunea si curatenia templului care esti. Caci el e adapost pentru energia universului si ADN-ul stramosilor tai.  Ai in fiecare dimineata ocazia de a alege manifestarea acestei mosteniri in viata ta si a celor din jurul tau. Alege frumos! 




Un comentariu: