joi, 30 iulie 2015

De ce tip de validare avem nevoie?


Ma simt conectata cu tine. Rezonez cu ce spui. Ma simt atrasa de ce transmiti. Imi place sa fiu in preajma ta. Ce inseamna de fapt toate aceste lucruri?

Se vorbeste  peste tot de conectare. Ne conectam cu alti oameni. Ne facem prieteni pe retelele de socializare. Pe multi ii cunoastem in carne si oase, pe la fel de multi insa nu. Si totusi, ii simtim aproape de sufletul nostru. Prin ceea ce posteaza, prin atitudine, prin ceea ce transmit, prin fotografii, prin creatiile lor. Rezonam cu ei, cu ce spun, cu ce fac, cu modul lor de a fi. 

Ce simt de fapt? Simt placere. Simt caldura. Simt cum toate celulele mele se umplu cu energie de o calitate de irezistibila. Simt cum ma deschid. Simt ca sunt pregatita astfel sa primesc. Simt cum aceasta energie dizolva cumva bariera carnii, a densitatii materiei si imi permite sa ma amestec cu energia celuilalt. Pe principiul universal al creatiei, in acel moment devin una cu celalalt. In acest spatiu comun, pe care l-am creat impreuna, nu mai sunt doar eu. Sunt eu si celalalt. Sunt eu si ceilalti. Si sunt eu si toti oamenii de pe acest pamant. 

Cand se intampla acest fenomen de rezonanta, de conectare, a carui intensitate aduce invizibilul la un nivel la care putem sa il constientizam, participarea noastra este atrasa ca de un magnet irezistibil. Ne vom dori sa fim acolo, sa ne intoarcem acolo, in acel spatiu, pentru a simti din nou acea forta a creatiei. Acea sustinere energetica pe care celulele noastre o primesc. Acea deschidere. E ca o indragostire. E similar cu energia si atractia sexuala.  Prin care universul isi asigura continuitatea fara interventia noastra neaparat. Universul a scris niste reguli. Si in momentul in care imbinarea a doua fiinte face un intreg, se produc toate substantele chimice necesare indragostirii. Conectarea de care vorbim noi, fara a avea neaparat componenta sexuala, este si ea o inflorire a fiecarei particele din noi.

Cand ne simtim conectati cu o idee, cu ceea ce transmite un om, se creeaza un intreg. Acel tip de intreg care exista in fiecare particica. Acel intreg de tip fractal. Care oricat de mult se amplifica, isi pastreaza calitatea in fiecare componenta. Acest intreg este de fapt o boaba de divinitate. Caci organizarea fractala si cresterea sinergica este o calitate existenta doar in divinitate.

Ce se intampla de fapt atunci cand ne simtim conectati cu un om? Cu o idee? Desi suntem tentati sa ii atribuim celuilalt calitatea de zeu, de model, de lider (pentru ca el a descoperit aceasta energie si o transmite), se poate intampla sa fim atrasi de oameni cu care nu am apucat sa schimbam nici un cuvant sau nu suficiente. Suntem atrasi de oameni care nu sunt constienti in fiecare moment de ce si cat transmit acel ceva cu care noi ne conectam. 

Si atunci? Ce ne atrage? Ce este acel ceva ce dizolva barierele? Ce face sa cada protectiile si scuturile, armatele de argumente defensive sau ofensive? Ce ne transforma dintr-o cetate extrem de bine aparata si inarmata pana in dinti intr-o puf de stele usor ca un nor? Ce anume micsoreaza gravitatia si creste frecventa, astfel incat sa ne simtim usori ca  un fulg? Cum se face ca in acel moment ideile se nasc si infloresc asemenea unor seminte ce se transforma in flori si fructe, pentru ca au parte de cel mai bun sol, de cel mai bun soare, de cea mai buna temperatura si de proportia perfecta dintre ele.

Care secretul transformarii noastre? Ce simtim de fapt? 

Simtim confirmare. Simtim aprobarea fiintei si a fiecarei celule. Suntem validati de propria noastra fiinta. Conexiunea este confirmarea calitatii divine a energiei care se creeaza acolo. Ni se confirma ca suntem in cel mai potrivit loc pentru noi.  Si fara sa avem nevoie sa ne invete nimeni, suntem atrasi de aceasta energie care ne tine in brate si ne imbie la creatie si evolutie. Aceasta este validarea de care avem nevoie pentru a trai ce avem de trait, pentru a implini ceea ce avem de devenit.



Pictura: Ioan Popei - Energy 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu