marți, 7 aprilie 2015

Suntem cu totii conectati

Fiecare dintre noi gazduieste in corpul sau cea mai pura forma de energie. O putem numi suflet, sau corp eteric, sau orice nume vrem sa-i dam. Aceasta amprenta energetica reflecta intotdeauna starea fiintei noastre ca o hartie de turnesol, extrem de sensibila, cu multe, multe nuante. Prin corpul nostru energetic, suntem conectati la tot ce este in jurul nostru. Suntem permeabili la intreaga informatie care exista in jurul nostru si pe intreaga planeta. Suntem permeabili, dar in acelasi timp avem capacitatea de a influenta campul energetic din jurul nostru. 

Prin lumina care se loveste de noi si apoi se duce cu informatia noastra catre alte corpuri fizice, fie ale altor oameni, animale sau plante, comunicam in permanenta ce simtim si ce suntem. Oricat am vrea sa ascundem prin controlul mimicii, gesturilor sau al limbajului, adevarata noastra stare, suntem ca niste antene care emit in permanenta. Simtim de multe ori cum o privire ne arde, aerul este greu, sau cum o neliniste ne cuprinde stand doar langa cineva. Asa cum la fel de bine putem simti ca starea noastra se calmeaza si se insenineaza, in prezenta unei personae, sau pur si simplu.

Fiecare forma de viata este conectata cu celelalte. Fiecare forma de viata transmite o semnatura energetica. Orice spatiu impartit cu cineva, orice privire schimbata cu un trecator, orice schimb de replici, sau poate doar un salut, poarta un schimb energetic. Chiar si un gand, este o transmisie energetica fara forma fizica, dar care calatoreste si are o destinatie. Energia pura emisa cu ocazia gandului, poposeste undeva si se transforma in realitate.

De-a lungul unei zile, in pelicula noastra energetica intra si ies milioane de infomatii, se petrec milioane de schimburi si starea noastra poate suferi schimbari majore, de la un minut la altul, atunci cand intram in contact cu o informatie energetica care ne afecteaza frecventa. 

La urma urmelor suntem conectati cu totii. Chiar daca nu vrem sa recunoastem intotdeauna, suntem in egala masura conectati cu cei care au o vibratie inalta, dar si cu cei care nu au cea mai curata semnatura energetica, cei care emit doar ura, furie, manie, rautate, invidie, lipsa de integritate. Suntem deopotriva conectati sfintii dar si cu hotii, cu criminalii, cu mincinosii. Suntem cu totii parte din aceasta matrice energetica, chiar daca vrem, chiar daca nu vrem sa constientizam acest lucru. Si vrem, nu vrem acele ‘calitati’ mai putin dorite, fac si ele parte astfel, intr-o oarecare masura, din noi. Ele pot sa se activeze pe perioade scurte, sau doar in anumite situatii, si pot genera reactii sau comportamente care sa ne suprinda si pe noi, fara sa ne putem explica de unde vin. 

Adevarul este ca suntem conectati cu tot ce exista. Si in loc sa refuzam aceste legaturi energetice, putem sa ne luam raspunderea de a le modifica si influenta in bine, cu energia noastra. Cand stim ca fiecare gand, emotie, cuvant al nostru influenteaza intregul, stim ca fiecare actiune a noastra conteaza. Chiar si doar aceasta constientizare si e suficient sa avem o misiune. De fiecare data cand binecuvantam, in loc sa judecam, cand iertam, in loc sa condamnam, cand multumim, in loc sa ignoram, ne aducem o contributie valoroasa la calitatea matricei energetice in care fiintam.


Putem alege sa fim un fel de masinarie de purificat sau o masinarie de murdarit energia. Lumina e neutra. Ea poarta informatia si o transmite asa cum o gaseste. Noi suntem cei care alegem daca perpetuam vibratiile joase si dense ale fricii si raului sau daca le alchimizam in micuta noastra fabricuta a sufletului, in energie curata, creatoare.


Photo: We are all connected

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu