miercuri, 25 martie 2015

Cauta frecventa bucuriei

Fiecare dintre noi este o imbinare de intre energia constiintei si materie, la un nivel care, pentru intelegerea mintii, ramane undeva la nivelul viitorului.

E ca si cum ni s-ar fi dat la nastere un echipament extrem de performant, dotat cu capabilitati incredibile. Din care noi reusim sa folosim doar cateva functii de baza, cum ar fi butoanele de oprit, pornit, autocuratare, autovindecare si cateva programe prestabilite, care au fost date de exemplu.

In spatele acestor programe pre-stabilite, acest minunat si complex ansamblu de constiinta si materie, este dotat cu caracteristici menite sa serveasca orice comanda. Cu o conditie simpla: ca dorinta sa vina din inima. Atata timp cat, aceasta complexa si rafinata masinarie umana, este calibrata in inima, vointa poate obtine orice. Si cand spun orice, ma refer la puteri nelimitate. 

In momentul in care vointa este confundata cu puterea asupra celorlalti, nivelul subtil limiteaza puterea acestei masinarii si o transforma intr-un imens bumerang karmic. Programele prestabilite sunt fortate la maxim, in timp ce potentialul adevarat la echipamentului uman ramane nefolosit. De asemenea, grijile, fricile si indoielile, ne tin captivi in limitele vechilor tipare ale neajutorarii, disperarii si neputintei. 

Fiecare dintre noi este extensia umana a divinului. Puterea vine din incredere si din prezenta noastra in fiecare moment. Din constientizarea faptului ca indiferent ce se intampla in jur, controlul e in noi. Din alegerea bunatatii in locul asperitatilor si agresivitatii. Din alegerea actiunii in locul vaicarelii. Din alegerea constienta in locul programelor automate. 

Cauta frecventa bucuriei din fiecare zi. Alege rasul, joaca, zambetul. Simte toate nuantele in care bucuria exista. Iar atunci cand nu o gasesti, creeaz-o. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu