marți, 19 noiembrie 2013

Frica sau Iubire?

Corpul nostru fizic este la fel ca orice alt tip de "materie" compus din atomi. Ceea ce vedem si percepem ca fiind solid, este de fapt in mare parte spatiul dintre atomi. Iar senzatia de solid e data doar de faptul ca acesti atomi sunt tinuti impreuna de o forta, dar solidul este o iluzie.


Mai mult decat atat, corpul nostru e mai mult de 70% apa, ceea ce inseamna ca reactionam la unde, frecvente, vibratii. Care sunt cele mai banale unde? Sunt cele generate de cuvinte. Nu intampator “la inceput a fost cuvantul".

Cuvintele sunt unde sonore cu o anumita frecventa, care imprima apei care e in compozitia corpului nostru "valuri". Cuvintele poarta o anumita energie, caracterizata de frecventa vibratiei. Daca energia pleaca din frica, unda va fi joasa si lunga. Daca energia pleaca din iubire, unda va fi inalta si rapida. 

Dar, daca emotiile fac parte dintr-o constiinta superioara la care nu avem acces prin cele  cinci simturi, cum se face ca toti suntem constienti de emotiile noastre? De fapt nu emotiile sunt cele pe care le constientizam, ci manifestarea fizica a acestora. Cuvintele genereaza aceste unde, care sunt traduse apoi in emotii, iar manifestarea fizica a emotiei produse este accelerarea pulsului, transpiratie, etc. sau calm, usurinta, energizare. Capatul acestui proces este ceea ce ajunge la constiinta noastra. 

S-a demonstrat ca omul experimenteaza doar doua tipuri de emotii: Frica si Iubirea. Toate celelalte sunt derivate din acestea si nuante ale acestora. 

Daca intreg corpul nostru e mai mult spatiu, inseamna ca folosind frecventele aplicate asupra acestuia, putem schimba structura materiei. Asa se explica vindecarile miraculoase, sau ceea ce atragem in viata noastra. Frica imprima o anumita structura materiei, corpului nostru, iubirea alta structura. Fiecare structura genereaza un camp magnetic care va atrage structuri similare ca frecventa.

Exista in ADN-ul nostru 64 de posibilitati de a combina aminoacizii prezenti. Fiecare dintre aceste posibilitati reprezinta un cod. Desi avem atat de multe optiuni, avem deschise "spre utilizare", doar 20. De ce? Pentru ca in marea majoritate a timpului, actionam din frica, iar frica inchide optiunile de noi combinatii in ADN si concentreaza atentia pe supravietuire primara. Cea care extinde posibilitarea de a folosi mai multe coduri din ADN este iubirea. 

Iata de fapt, cum propria noastra evolutie sta in preocuparile noastre legate de constiinta. De ridicarea vibratiei catre emotiii de tip iubire si renuntarea la emotii tip frica. Materia e doar ceea ce urmeaza comenzile constiintei. 

Va propun sa va ganditi la asta incursul zilei de astazi si sa observati cum starea voastra si energia cuvintelor voastre poate sa ii schimbe pe ceilalti. De asemenea, observati ce energie vine catre voi de la ceilalti si ce poarta fiecare cuvant: frica sau iubire? Si o sa intelegeti de ce uneori ne simtim obositi, iar alteori avem impresia ca suntem atat de usori incat ne vom lua zborul:).

Buna dimineata!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu