joi, 7 ianuarie 2016

Linistea









Unul din locurile-lucrurile-momentele de care vrem sa scapam cel mai adesea sunt acelea umplute cu liniste. 
Interesant este ca desi nu poate fi atinsa sau redata cu usurinta, nu exista om care sa nu stie sa isi reprezinte linistea. Nu exista om care sa nu aiba nevoie si sa isi doreasca la un moemnt dat macar, un strop de liniste. 

Porneste-ti gandul, cuvantul, fapta, ziua, dorinta, actiunea din linistea mintii. Lasa potentialul sa existe intreg, bogat, potent si nedefinit sa iti arate in oglinda nemiscarii drumul tau, calea ta, experienta sufletului si nu a ranilor tale. Linistea e absenta distorsiunilor. Lipsa miscarii, agitatiei, zgomotelor.

Este prezenta ta in interiorul trupului tau, in acel loc care creeaza timpul.  Si nu goana alunecoasa pe foita subtire a  unei secunde ce tocmai a trecut sau e atat de fragila incat vrea sa stea intr-un ghem de secunde-viitor pe care il putem muta tot timpul mai incolo.


Porneste-ti intentia, planul, ziua, de aici, din linistea care se va retrage bucuroasa  pentru creatia ta imbracata intr-o emotie, intr-un sentiment, intr-o experienta.  Intoarce-te aici in spatiul linistii ori de cate ori simti ca ratacesti in indoiala, stres, confuzie. Lasa linistea sa te ghideze inapoi catre sufletul tau. Catre drumul tau. Catre alegerea ta. Catre creatia ta. 

Observa diferenta.



Music: Silence, Beethoven 
Photo: Silence, Claire Droppert

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu