joi, 8 decembrie 2011

De ce 11?


Semnificatia spirituala a numarului unsprezece este multipla. Numarul 11 este considerat in numerologie un “maestru” al numerelor datorita dublarii numarului 1. De obicei un numar este dublat, vibratia numarului initial se dubleaza. Asta inseamna ca in cazul lui 11, insusirile numarului 1 sunt dublate.
In acceptiunea primara si simpla numarul 1 este reprezentarea oricarui inceput, a puritatii. Cand vedem 1 dublat in 11 – aceste atribute isi dubleaza forta.




In numerologie 11 inseamna:
·         Idealuri inalte
·         Inventii
·         Rafinament
·         Congruenta
·         Echilibru
·         Implinire
·         Viziune
Numarul 11 poarta vibratia echilibrului. Reprezinta egalitatea masculinului cu femininul. Contine atat energia soarelui cat si a lunii in acelasi timp impreuna dar si pe fiecare in parte. Echilibrul perfect.
In consecinta, aparita frecventa a numarului 11 in viata noastra ne face constienti de echilibrul nostru:
·         Echilbrul dintre emotie, gand si spirit
·         Echilibrul dintre masculin si feminin
·         Echilibrul intre munca si joaca
Unsprezece este un mesaj magic care ne intreaba in permanenta daca suntem centrati sau in dezechilibru.

1+1 ne da numarul doi care este de asemenea un reprezentant al echilibrului. Numarul doi mai semnifica:
·         Egalitate
·         Justitie
·         Calm
·         Bunatate
·         Tact
·         Dualitate

1-1  = 0. Zero este reprezinta punctul de plecare al creatiei. Neantul si potentialul. Totul si nimic. Starea naturala a oricarei idei care prin creatie se poate materializa in orice.

Zero semnifica:
·         Ideea
·         Potentialul
·         Centrul universului
·         Samanta
·         Oul creatiei
·         Energia
·         Forta nevazuta din noi

11 face parte din noi in cel mai subtil mod, prin structura ADN-ului nostru. Fiecare celula a noastra cunoaste tiparul si rezoneaza la forta lui 11.
Aceia care recunosc semnificatia spirituala a numarului unsprezece in viata lor sunt sensibili la atributele mentionate mai sus. 11 ii reprezinta pe cei inclinati spre reflectie, gandire si intuitie.

Cei carora le apare frecvent numarul unsprezece sunt conectati fizic cu universul. Eu cred ca de fiecare data cand observam numarul 11, Universul ne trimite un mesaj:
·         De confirmare sa ne mentinem integritatea
·         Sa intram in spatiul deschis al constiintei
·         Sa ne armonizam, re-afirmam si re-echilibram noi insine

Primind energia lui 11 in viata noastra intelegem ca suntem parte a unui tot si totusi diferiti prin propria identitate. Semnificatia spirituala a lui 11 este legata direct de implicarea noastra in evolutia vietii noastre. Cand apare, se refera in aceeasi masura la abilitatea noastra de a trata evenimentele obiectiv si subiectiv. Reprezinta modul in facem alegerile, alegeri care determina puritatea rezultatului.
Pentru mayasi numarul 11 inseamna rezolutie. 11 ajuta fiecare creatie (oameni, idei, plante, animale) sa isi gaseasca propriul loc in univers. In acest proces de “potrivire” de multe ori e nevoie de niste schimbari. Unsprezece este energia actiunilor dinamice care faciliteaza aceste schimbari, prin simplificare si perfectionare.


Un 11

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu