marți, 22 septembrie 2015

Orice 11 este un motiv de sarbatoare!













Ieri a inceput saptamana cu numarul 38. Si ce daca, veti spune? 
Hmmm, de unde sa incep? Haideti sa incepem cu inceputul.
 
3+8=11. Si pentru cine nu stie 11 este numarul care uneste un lucru (1) cu celalalt (1).  Daca adunam 1 cu 1 obtinem 2, numarul miscarii, transformarii si evolutiei.
Miscarea inseamna viata. Viata care incepe cu 1 singur puls. Si inca un puls. Un puls care se aliniaza apoi ciclurilor vietii: zi-noapte, vara-iarna, ani, decenii, capitole de viata, fasii de timp. Masurate puls cu puls. Bataie cu bataie de inima. De un sir de numere numit timp. Un timp menit sa se dizolve in spirala evolutiei. Un timp al carui viteza de curgere e data de locul unde ne prinde pe aceasta spirala.

3 este numarul comunicarii, al exprimarii de sine si al cunoasterii. Poate fi obtinut din 2+1-procesul evolutiei, a doua treapta din sirul lui Fibonacci sau din 1+1+1 triada fiecaruia din noi - corp, minte, spirit, sfanta treime, triunghiul care tine pe latura lui cerul si ne atinge cu varful capetele. 3 este numarul exprimarii, care aduce interiorul prin noi si il face cunoscut exteriorului. 3 este scena si audienta. Emitatorul si receptorul intre care se realizeaza comunicarea. 3 este energie manifestata in cuvinte. 3 este spectacolul. Showul. Aparentele. Exteriorizarea.

8 este cifra anului 2+0+1+5=8 si este numarul puterii. Puterea poate fi exterioara, forta fizica, intimidare sau interioara venita din stapanirea si cunoasterea detaliilor. Puterea poate insemna bani, bogatie si abundenta financiara. Implinire. Castig pe toate planurile. 8 este puterea in orice forma. Materiala. Psihica. Spirituala. Puterea banilor, puterea gandului, puterea constiintei. 8 este simbolul infinitului verticalizat de oameni. 8 este puterea de a-ti seta limitele acolo unde vrei tu.

3+8=11

11 este numarul care egalizeaza exprimarea cu puterea. 11 aduce echilibru in talere, orice am pune de o parte si de alta. 11 este numarul care ofera egalitatea (simbolul = este un 11 intors). Egalitatea intre feminim si masculin, intre ratiune si emotie. 11 nu neaga ci face legatura intre constient si inconstient, prin prezent. 11 ne arata 'precum in ceruri asa si pe pamant', prin noi. 11 este congruenta dintre noi si imaginea noastra, autenticitatea. 

11 este rafinamentul obtinut din simplitate. 11 individualul si intregul, separate si impreuna, in echilibru perfect. 

11 este numarul puritatii. 1 se poate reflecta in 1 doar in puritate si in ape limpezi si calme.

11 este numarul intuitiei, spiritualului, iluminarii. 

11 este numarul echilibrului perfect, care accepta cele doua capete polarizate. Numarul justitiei, unde unul are aceleasi drepturi cu celalalt. 


In concluzie, bucurati-va in aceasta saptamana de propria putere de a exprima, comunica si manifesta ce exista acolo, in interiorul vostru. 11 va sustine in cu intuitive, inspiratie, iluminare, in echilibru perfect astfel incat mesajul vostru sa aiba concentartie, putere si sa ajunga prin transparenta autenticitatii, curat, nedistorsionat in realitatea voastra. 11 va sustine creatia si materializarea acesteia.

Orice 11 este un motiv de sarbatoare!



Photo Stonehenge - sursa Google

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu