duminică, 25 octombrie 2015

Fiecare intalnire












Fiecare dintre noi este o sinteza de experiente, distilate si rafinate in fiecare moment de revelatii si intelegeri profunde.

Fiecare dintre noi e un parfum ale carui nuante evoca un un fin amestec de trairi si emotii, un coktail unic de intamplari, o suita de transformari alchimice.

Cand doi oameni se intalnesc, se intalnesc doua vieti, doua scari  lungi pe care fiecare si-a lasat pasii si experientele. Si fiecare cauta sa se gaseasca in celalalt. 

Cand doi oameni se intalnesc, fiecare isi va lasa buchetul in parfumul celuilalt. Isi va impregna prezenta, gandurile si emotia, in acea clipa de intretaiere de destine. 

Indiferent de rezultat, fiecare va pleca cu amprenta celuilalt. Si isi va continua calatoria mai departe pe ambele drumuri. 

La inceput, fiecare se va cauta in toti cei pe care intalneste si se va lua  inapoi bucata cu bucata. Intalnire cu intalnire.

Iar in acea zi in care se va putea vedea din nou intreg, zambetul lui va simti nevoia de neoprit de a se darui. Fiecarui om intalnit ii va darui o parte din el.

Pana cand intr-o zi se va fi impartit celorlalti intrutotul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu