joi, 27 martie 2014

Serviciul de transformare

Corpul nostru fizic a fost proiectat pentru a gazdui esenta divina din noi. Nici ca se putea sa avem un mecanism mai putin perfect, mai putin complex, care isi duce in mare parte singur de grija, in toate etapele: creste, se regenereaza, se reproduce, evolueaza. Dar chiar daca societatea astazi, sustine ca poate fi un scop in sine sa ai un corp perfect, cu anumite dimensiuni standard, nu pentru asta a fost creat corpul nostru fizic, in primul rand.
Corpul nostru este o fabrica in interiorul caruia avem de prelucrat si transformat emotii primare cu frecvente joase: ura, frica, prejudecata, controlul, manipularea, lacomia, aroganta, drepturi care ni se cuvin de-a gata.
Toate astea sunt traduse in reactii chimice si se intampla in zona densa, fizica, vizibila a materialului. Pentru a se putea intampla aceste transformari, corpul fizic trebuie sa ne asigure suportul. El este programat sa reinnoiasca celulele, oasele, tesuturile. Sa lupte singur si sa se autovindece de raceala, de infectii, de rani. E proiectat sa ne serveasca pana cand sufletul nostru isi indeplineste misiunea. E aici, la dispozitia noastra integral si neconditionat, ca sprijin si suport pentru toate manifestarile noastre.
Iar noi, suntem aici pentru a transforma energia trecand-o prin inima noastra. Pentru a ne pune amprenta personala pe ea, fie ca actionam ca un filtru purificand energia, fie ca suntem generatori de energie. 
Cand descoperim si devenim constienti de puterea noastra personala, de capacitatea noastra de a transforma energia, incepem si ne conectam la altii care sunt pe aceeasi frecventa si devenim parte dintr-o retea globala. Devenim daca vreti, un panou, intr-o imensa retea de panouri solare.
Din acel moment, tot ce generam intra in retea. Si va deveni rezervor pentru consumul tuturor. Iar frecventa noastra devine model, pentru ca altii sa vina sa se conecteze.

Toti "lucram" in servicii. Aceste transformari alchimice simple si in acelasi timp atat de complexe, pe care noi le aplicam energiei prin fiinta noastra, reprezinta serviciul nostru adus umanitatii. Serviciul de transformare a energiei. S.T.E. :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu