duminică, 23 martie 2014

Instrumentele noastre sofisticate

Inauntrul fiecaruia dintre noi, ca fiinte umane, exista o bucatica din soare, din luna, din stele. O feliuta de univers pe care noi ne-am angajat sa o reflectam. Fiecare dintre noi purtam si manifestam, aratam celorlalti, un aspect al universului. Suntem o interfata. In acest joc, toate manifestarile energetice sunt permise. Iar miza jocului este evolutia. 

Pentru asta, noi, ca fiinte umane suntem dotati cu cel mai sofisticat, cel mai rafinat, cel mai dezvoltat si incredibil instrument care a putut fi proiectat si creat vreodata. Constiinta. Prin ea fiecare dintre noi devine un portal de informatie si energie. Evaluam, simtim, stim. 

Mintea nu mai e un instrument suficient pentru fluxurile imense de energie si informatie, care curg din ce in ce mai repede, in jurul nostru. De aici avem senzatia ca nu mai e timp, ca suntem coplesiti, ca ne vom ineca in toti acesti curenti puternici de energie si informatie. Dar asta se intampla, pentru ca noi incercam sa rezistam fiecarui curent mai puternic in parte. Pentru ca incercam sa folosim logica depasita a mintii.

Singura modalitate constienta pentru a gestiona aceasta energie incredibila, este sa imbratisam miscarea si schimbarea, pe masura ce are loc. Sa ne predam increderea acelui loc din inima noastra, care ne poate face atat de flexibili, incat sa ne putem adapta fiecarui moment, indiferent ce e in jurul nostru. Pentru asta  avem nevoie ca bucuria, recunostinta si aprecierea, sa devina ingredientele cu care noi sa condimentam experientele noastre. Avem nevoie ca ele sa stea in puterea noastra. Sa le putem genera oricand. In orice conditii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu