miercuri, 11 noiembrie 2015

11:11





















In unele zile, 11 e mai prezent decat de obicei. In noiembrie, a 11-a luna, si una dintre cele mai frumoase 12 luni din an, concentratia de 11 e mai mare.

Si ca orice 11 care se respecta, luna noiembrie intotdeauna este o premisa pentru crestere. Potential colectiv si individuala. Mai mult decat atat 11 inseamna 1 plus 1. Un pas, apoi inca un pas, aratandu-ne cum se merge mai departe. Demonstrandu-ne arta evolutiei. 

Rolul unui unsprezece este sa faca lumina. Sa aduca claritate si transparenta.

Unsprezece inseamna deschidere si inspiratie. Inseamna transformare dar nu de dragul schimbarii ci intru implinire.

11 = 1 si 1. Electricitatea intelectului masculin si magnetismul emotiei feminine, in egalitate deplina, in sinergia conectarii. Din aceasta complementaritate se naste o forta imensa, care poarta in ea taina creatiei.

1+1=2 Doi inseamna parteneriat, sensibilitate, cooperare. Doi inseamna feminin. Impreuna cu energia anului, 8 - putere, aduce nu setea masculina de putere ci puterea din conectare si colaborare: IMPUTERNICIREA, co-existenta.

1 masculin si 1 feminin creeaza intregul. Intors invers, 11 este semnul egal. Intre masculin si feminin. Intre oameni. Precum in ceruri, asa si pe pamant. Precum in interior, asa si in exterior. Reflexia perfecta a divinitatii in noi. A noastra in realitatea din jur. 

1 si 1 din 11 nu se afla in conflict. Dimpotriva vibratia emotiei feminine deschide mintea masculina, creste gradul de constientizare si creste accesul la Constiinta pura. 

11 : 11 inseamna deschidere maxima. Curgerea energiei in toate directiile, natural, fara nevoia ca unu sa preia puterea sau superioritatea. Dinamica energetica este data de lipsa nevoii de contriol.


11 incepe cu 1. Pentru a ajunge la celalat 1, mai inati avem nevoie sa ne intelegem, sa ne iertam pe noi insine. 


Menirea lui 11 este sa ne arate potentialul, sa ne ajute sa ne cunoastem prin ceilalti, sa aduca claritate asupra transformarilor prin care avem nevoie sa trecem pentru a evolua si pentru a implini potentialul, sa deschida portile catre Constiinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu